​Økologisk hårfarvning hos vores frisør

​Mange vælger at anvende hårfarvning som en måde at friske deres look op på. Salon Elisa er en økologisk frisør, som kan klare det meste inden for hårfarvning, sådan at du kan gå fra salonen med et helt nyt look.

Vi tilbyder både at lave vilde make-overs, men også at lave smukke, klassiske farver i dit hår, sådan at det kan få et flot spil. Vi er med på tidens trends, og vi kan derfor hjælpe dig med at opfylde netop din hårfarvningsdrøm.

En økologisk frisør tænker på miljøet

Hårfarvning er ofte forbundet med en masse kemikalier. Salon Elisa er en økologisk frisør, når det kommer til hårfarvning, hvilket betyder, at vi tilbyder økologisk hårfarvning uden ammoniak til dem, der ikke kan tåle andet. Det er sundere for håret, og så er det ikke lige så skadeligt som almindeligt hårfarve. Udover økologisk hårfarvning tilbydes der også økologisk afblegning.

Alt inden for hårfarvning

Hos Salon Elisa laves alt inden for hårfarvning. Vi er klar på at prøve vilde trends af, eller bare farve en helt klassisk farve i dit hår. Ud over hårfarvning tilbyder vi også farvning af bryn og vipper samt hårfjerning i ansigtet. Når du får farvet dit hår hos Salon Elisa, kan du for 50 kr. ekstra få både hårkur og en hovedbundsmassage.

Bor du på Frederiksberg, Nørrebro eller Vanløse og leder efter en økologisk frisør til at klare din hårfarvning, så ring til salonen på 38 11 29 50 for at booke en tid allerede i dag.

Nyhed - Har du beskadiget hår, så prøv en hårfarvning med Niophlex

Priser på farvning

Striber, kort hår med stanniol & føn

700 kr.

Striber, skulderlangt hår med stanniol & føn

900 kr.

Striber, langt hår med stanniol & føn

1000 kr.

Striber, meget langt hår med stanniol & føn

1100 kr.

Hættestriber fra​

550 kr.

Helfarvning & klip, føn fra

925 kr.

Helfarvning inkl. føn fra

600 kr.

Bundfarve fra

450 kr.

Brug af Niophlex​

300 - 500 kr.

Bliv klippet 7 gange og få den 8. gratis

Vi har også 10% studierabat

​Book tid online i dag til en lækker ny frisure.

Eller ring på tlf. ​38 11 29 50

Salon Elisa v/Yegane Zargarzade
Smallegade 43
2000 Frederiksberg
Tlf.: 38 11 29 50

CVR: 34645566

info@salonelisa.dk

Salon Elisa  |  Smallegade 43, 2000 Frederiksberg