Dameklip hos dygtig frisør

​Skal du have lavet en smart dameklip i dit hår, så er Salon Elisa det helt rette sted at gå til. Dygtige Yegane har 9 års erfaring inden for dameklip, så hun står klar til at opfylde dine hårønsker så godt som muligt.

Kom gerne med inspiration

Når du har booket en tid til dameklip hos Salon Elisa på Frederiksberg, så skal du være mere end velkommen til at tage et billede med af den frisure, du ønsker. På den måde har Yegane en idé om, hvordan du ønsker dit hår skal se ud.

Hun hjælper dig med at finde en måde, hvorpå den valgte frisure bedst vil kunne komplimentere dit ansigt. Har du ikke nogen idé om, hvordan du vil have dit dameklip lavet, så har Yegane også diverse frisurebøger, som du kan kigge i for at finde inspiration.

Dameklip i både kort og langt hår samt for pensionister

Dameklip gælder både langt og kort hår. Vi anbefaler, at man som korthåret kommer forbi salonen hver 5-6 uge, sådan at håret kan blive klippet til, så det holder sin frisure. Har du langt hår, så anbefaler vi, at man bliver klippet hver 3-4 måned for at minimere slid på håret. Sliddet er med til at gøre, at håret nemmere filtrer sammen. En dameklip tager normalt 30-45 min. 

OBS! Hvis en klipning tager mere end 60 min. (fx. fra langt hår til en korthårsfrisure) kommer der et ekstra tillæg på 150 kr.

Hvis det er en større klipning må du meget gerne ringe til mig, så vi kan sætte ekstra tid af.

Ud over langhårsklip og korthårsklip, så tilbyder Salon Elisa også pensionistklipning til specielle pensionistpriser, hvis du er pensionist og ønsker at få klippet dit hår hos Salon Elisa.

Har du spørgsmål i forhold til dameklip, så send os en mail på info@salonelisa.dk eller ring på telefon 38 11 29 50 for at bestille tid til en klipning.

Priser for dameklip

Dameklip​ (30-45 min.)

360 kr.​ 

Dameklip inkl. vask, hovedbundsmassage & føn

450 kr.

Dameklip inkl. vask, føn & glatning

550 kr.

Super luksus dameklip inkl. luksus hårkur til genopbygning af hår med keratin, hovedbundsmassage, føn & styling

600 kr.

Luksus dameklip inkl. almindelig hårkur, hovedbundsmassage, føn & styling

550 kr.

Pandehår

85 kr.

​Book tid online i dag til en lækker ny frisure.

Eller ring på tlf. ​38 11 29 50
Mobilfrisør: 50 51 62 68

- 10% rabat til studerende ved fremvisning af studiekort -