Børneklip i trygge rammer på Frederiksberg

​Det kan være rigtig svært at tage de små med til frisøren. Dette skyldes blandt andet, at det kan være rigtig svært at få børnene til at sidde helt stille under deres børneklip, og man ønsker jo ikke, at børnene skal rammes af frisørens skarpe saks.

Hos Salon Elisa på Frederiksberg tilbyder vi børneklip i trygge rammer, sådan at børnene også kan få en flot frisure uden at mor og far skal frygte noget som helst.

Behagelig oplevelse med børneklip hos os

Når vi udfører børneklip hos Salon Elisa, så er vores mål, at det skal være så behagelig en oplevelse for barnet som overhovedet muligt. Det gør vi ved at møde børnene på et niveau, hvor de selv kan være med.

I salonen er vi udstyret med en iPad med en masse sjove spil på samt slik, som man kan få lov til at sidde og muntre sig med, når man får lavet et børneklip i vores salon.

Vi sørger for, at børnene føler sig super trygge, inden vi går i gang med klipningen, sådan at barnet ikke får en ubehagelig oplevelse ud af det at få lavet et børneklip for måske første gang.

Mor og far må gerne kigge med

Når vi udfører børneklip i salonen, er der selvfølgelig plads til, at mor og far kan sidde med ved siden af, sådan at børnene oplever et ekstra element af tryghed tæt på dem, når de skal have klippet deres fine lokker.

Vil du booke en tid til børneklip, så skal det gøres ved at ringe til salonen på tlf. 38 11 29 50 eller via online booking.

Børneklip 0-11 år (20-30 min.)

230 kr.

Børneklip inkl. vask ​& føn

​290 kr.

​Book tid online i dag til en lækker ny frisure.

Eller ring på tlf. ​38 11 29 50
Mobilfrisør: 50 51 62 68

- 10% rabat til studerende ved fremvisning af studiekort -