Herreklip​ på Frederiksberg

​Skal du have lavet en ny frisure i dit hår, eller har du en standart herreklip, som du plejer at få lavet i dit hår, så står Salon Elisa på Frederiksberg klar til at hjælpe dig med at få det perfekte herreklip til netop dit hår.

Klipning af alle typer af hår

Lige meget hvilken type af hår du har, så tager vi gerne udfordringen op og udfører et herreklip på dig. Vi kan klippe alle typer af frisurer, så hvad end du ønsker, så udfører vi det gerne. Vi tilbyder desværre ikke at klippe mønstre i karseklippet hår. Har du skæg, som du ønsker at få klippet i forbindelse med dit herreklip, så kan vi også ordne dette for dig for blot 50 kr. ekstra.

Vi udfører herreklip efter dine ønsker

Du skal være velkommen til at tage et billede eller flere billeder med af den frisure, som du ønsker at få klippet i dit hår. I samarbejde med frisøren finder I ud af, hvordan denne frisure ville klæde netop dit ansigt, og hvorvidt det vil være muligt at klippe denne frisure i dit hår. Har du et bestemt ønske til dit herreklip, så forsøger vi gerne at imødekomme disse ønsker på bedst mulig vis. En herreklip tager normalt 30-45 min. 

Vil du høre mere om de forskellige herreklips muligheder, så ring ind til salonen på tlf. 38 11 29 50.

Priser på herreklip​

Herreklip (30-45 min.)

260 kr.

Herreklip inkl. vask & føn*

310 kr.

Barbering​

160 kr.

*​Har du voks i håret ved ankomst anbefaler vi, at få vasket håret, som kan tilkøbes. Evt. kan man vaske håret hjemmefra.

Bliv klippet 7 gange og få den 8. gratis

Vi har også 10% studierabat

​Book tid online i dag til en lækker ny frisure.

Eller ring på tlf. ​38 11 29 50